ШКІЛЬНІ БІБЛІОТЕКИ

У шкільних бібліотеках закладів освіти Холодногірського району з 01 жовтня 2023 року тривають заходи, присвячені Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек – 2023, що проходить з 01 по 31 жовтня 2023 року в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!».

Возможно, это изображение 14 человек и текст

Мета заходу – втілення основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», привернення уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, місті, районі. Одним із пріоритетних завдань є розкриття виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

Возможно, это изображение 11 человек и текст

За першу половина місяця спільними дружніми зусиллями було організовано та проведено безліч заходів та активностей, спрямованих на підвищення рівня грамотності та популяризацію читання. Це і онлайн-конференції, і бесіди, і виставки, і серія лекцій та майстер-класів з літературознавства та письменництва для учнів різних вікових категорій. Молодь району мала можливість дізнатися більше про літературних класиків, а дорослі вдосконалити свої навички письма. Завдяки спільним зусиллям нашої «районної бібліотечної команди», до Всеукраїнського місячнику шкільних бібліотек – 2023 у нашому районі залучені і малеча, і випускники. Завдяки таким заходам, кожен, хто вміє читати, має можливість загадати, що бібліотека - це не лише сховище книг, але і місце для розвитку, навчання та спілкування. Далі буде...

Кiлькiсть переглядiв: 19