ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

ПЕРЕДИВИТИСЬ СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Возможно, это изображение 9 человек и текст

Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Возможно, это изображение 18 человек, телевизор и текст

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Возможно, это изображение 7 человек и текст

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Возможно, это изображение 7 человек, труба и текст

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

Возможно, это изображение 6 человек и текст

Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, та найвищі моральні цінності.

Возможно, это изображение 10 человек, люди учатся и текст

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Возможно, это изображение ‎9 человек и ‎текст «‎авном экране звук показа остановить даша китченко андрей нагорный святом останнього ддвоника желтобр B’Ñ‹ сейчас главном экране звук показа 0ם остановитьпока правила поведнки пịд час лITHIx канкул дашакитченк... китченк.. андрей nhv κεw вы‎»‎‎

Кiлькiсть переглядiв: 9